Kiemelt bejegyzés

Szabadság

Június 26-tól július 02-ig nem leszek számítógép közelben, így játékokat sem tudok kitenni. Ha akad köztetek valaki, aki szívesen besegít...

2013. május 2., csütörtök

KIJUTÓS

Picur2 találta a facebook-on karacsi_macinál:

KEDVES JÁTÉKOSOK!

ÚGY LÁTSZIK, A DOMAIN MEGHOSSZABÍTÁS LEJÁRT.
INTÉZKEDEM, HOGY MIHAMARABB VISSZA TUDJAM ÁLLÍTANI AZ OLDALT, DE EZ EL FOG TARTANI EGY KIS IDEIG. KÉREM, MINDEN JÁTÉKOSOM, LEGYETEK TÜRELEMMEL, AMÍG A TECHNIKAI PROBLÉMÁT SIKERÜL HELYRERAKNI!!!

TÜRELMETEKET KÖSZÖNÖM.

7 megjegyzés:

 1. Kati! Minden elismerésem a Tiéd. :)Én biztos nem raktam volna ki ezt a szöveget - bocsi Picur2, ez nem ellened szól - azután, hogy karacsi_maci így megalázott a drogos ügy kapcsán. Hoppá, Stupid vagyok, nem ő alázott meg téged, hanem ő alázta le magát a sárga földig a hozzászólásával, és azzal, hogy törölte a bejegyzést. :D

  VálaszTörlés
 2. most ezt miért kellett?? Kati a játékosok tájékoztatása miatt rakta ki, nyilván nem karacsi miatt..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még most is azt mondom, hogy minden elismerésem Katinak. :) Le a kalappal előtte. Azért kellett, mert ha az én blogom lenne, biztos töröltem volna minden hozzászólást, ami a másik oldalról szól. Ennyi. Nem is érdemel szót sem a másik oldal.

   Törlés
 3. A játékosok meg tájékozódhattak volna a facebook-n, ha már annyira rajonganak érte. Azért nem furcsa, hogy mindenki ide jön nyavalyogni? Miért pont ide? Azért, mert Kati volt olyan jó és létrehozta ezt az oldalt. :)

  VálaszTörlés
 4. Ja, és nem mellesleg Kati is olyan lelkiismeretesen vitte a hátán a másik oldalt, úgy mint hapikatsa. Most meg Léna teszi ezt. Míg karacsi_maci tett az egészre.

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm :)
  Pont azért tettem ki, mert sokat jelentett nekem a másik oldal, rengeteget dolgoztam rajta, sajnálnám, ha elveszne.
  A tulajdonosról a véleményem nem változott, de nem is miatta tettem ki ezt a posztot, hanem azokért az emberkékért, akiket az évek során megszerettem.

  Ja, és azt se felejtsük el, hogy én alig-alig tudok itt lenni, és ez az oldal is sokkal inkább Lénáé már, mint az enyém, hiszen sokkal többet dolgozott rajta!!!!

  VálaszTörlés
 6. Sziasztok! Nem akarom ragozni, csak annyit szeretnék írni, hogy én azóta sem látogatom maci oldalát. Kati és Léna, nektek maximális respect és köszönöm ezt az oldalt! Hiányzik az együtt "játszás", a közös agyalás...

  VálaszTörlés